Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma

Üniversitemiz Rektörlüğüne bağlı akademik ve idari birimlerdeki işlerin yürütülmesine yardımcı olmaları için 2547 Sayılı Kanun'un 46. maddesi ve buna bağlı olarak yayımlanan "Yükseköğretim Kurumlarında Kısmî Zamanlı Öğrenci Çalıştırılabilmesine İlişkin Usul ve Esaslar" çerçevesinde, 2023- 2024 eğitim-öğretim yılında bütçe imkânları çerçevesinde sınırlı sayıda Kısmi Zamanlı Öğrenci çalıştırılması kararı alınmış ve belirlenen kontenjanlar birimlere iletilmiştir. Ayrıca, birimlerimizce yürütülecek olan araştırma ve projelerde çalıştırılacak öğrenciler için hazırlanan Ek-1'de yer alan "SAÜ Genç Araştırmacı Programı Talep Formu (Öğrenciler İçin)" ve Ek-2'de yer alan "SAÜ Genç Araştırmacı Programı Talep Formu (Öğretim Üyesi İçin)"nu doldurmaları ve bunları en geç "09/11/2023" Perşembe günü mesai bitimine kadar Fen Fakültesi Dekanlığına iletmeleri gerekmektedir.