Duyurular
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Staj-Mesleki Uygulama Derslerinin Şekli Hakkında

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı staj-mesleki uygulama derslerinin şekli hakkında

2020-2021 Bahar yarıyılında;

7+1 kapsamındaki Mesleki Uygulama ve İşyeri Uygulaması

1. İsteyen öğrenciler tüm risklerin ve gerekli tedbirlerin farkındalığını imzalı belge ile sunmak koşulu ile 7+1 kapsamındaki Mesleki Uygulama ve İşyeri Uygulamasını yüz yüze yapabilirler.
  2. Uygulama yapmak istemeyen öğrenciler bölümlerin belirlediği seçmeli dersleri alabilirler.

Zorunlu Staj (20 iş günü)

• İsteyen öğrenciler ara dönemde yüz yüze staj yapabilirler.
  • Bahar yarıyılında Sakarya Üniversitesi Ön Lisans Ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 7. Maddesinin 2. Bendindeki derse yazılma kurallarına uygun olmak koşulu ile mezuniyet durumunda olan öğrenciler yüz yüze veya uzaktan staj yapabilirler.